Product Prijsvragen


Onderstaande Product Prijsvragen zijn tijdens mijn online kennisdeling geplaatst op deze blog en op Facebook. Het doel van deze vragen was om te kijken of men meer antwoorden correct had naar mate ze meer informatie over mijn paper hadden (middels de vlogs). Op Facebook zijn de meeste reacties gekomen. Wil je weten wat hier het resultaat van was? Kijk dan bij het hoofdstuk 'Inzichten kennisdelingen'.

doe je mee?

VAN BLOGGEN NAAR VLOGGEN | Film
De laatste product prijsvraag! Hoe wordt een film volgens jou het beste gepromoot: via een blog of een vlog? Laat het me weten in de reacties (en ook graag waarom) en ik zal u eeuwig dankbaar zijn :) ! (Nog meer karma verdienen? Bekijk ook mijn vlog en reageer: https://www.youtube.com/watch?v=B6bq91kfLws )

Reactie schrijven

Berichten: 0

VAN BLOGGEN NAAR VLOGGEN | Reis
Product prijsvraag no. 4! Hoe wordt een reis volgens jou het beste gepromoot: via een blog of een vlog? Laat het me weten in de reacties (en ook graag waarom)! Mijn dank is zeer groot. 

Reactie schrijven

Berichten: 0

VAN BLOGGEN NAAR VLOGGEN | Krultang
Product prijsvraag no. 3! Hoe wordt deze krultang volgens jou het beste gepromoot: via een blog of een vlog? Laat het me weten in de reacties (en ook graag waarom)! Mijn dank is zeer groot.

Reactie schrijven

Berichten: 0

VAN BLOGGEN NAAR VLOGGEN | Boek
Product prijsvraag no. 2! Hoe wordt dit boek volgens jou het beste gepromoot: via een blog of een vlog? Laat het me weten in de reacties (en ook graag waarom)! Mijn dank is zeer groot.

Reactie schrijven

Berichten: 1
  • #1

    Laura (donderdag, 12 januari 2017 11:23)

    Ik zelf lees meer blogs dan dat ik kijk naar vlogs. Dus als het boek voor mij bestemd zou zijn dan het liefst via een blog. Dat geheel terzijde. Ik denk dat een vlog het boek beter promoot. Ik denk dat je middels een vlog beter kan uitleggen wat het boek speciaal maakt, waar het overgaat en waarom de kijker het zou moeten lezen. Het enthousiasme komt dan beter over!

VAN BLOGGEN NAAR VLOGGEN | Lippenstift
Product prijsvraag no. 1! Hoe wordt deze lippenstift volgens jou het beste gepromoot: via een blog of een vlog? Laat het me weten in de reacties (en ook graag waarom)! Mijn dank is zeer groot.

Reactie schrijven

Berichten: 1
  • #1

    Melinda (dinsdag, 10 januari 2017 10:13)

    Via een vlog! Je ziet dan direct hoe het staat bij iemand en hoe het aangebracht wordt. Hierdoor kun je gemakkelijk zien of het een makkelijk aan te brengen is, of dat je drie lagen nodig hebt. Daarnaast hoor je vaag ook wat de vlogger vindt van het product. Kan me voorstellen dat bijvoorbeeld vegan mensen het liefst via een blog geïnformeerd worden omdat ze nieuwsgierig zijn naar de ingrediënten.